Nieuws

K4L zamelt 35 920.39 euro in! Bedankt iedereen!

Eind 2012 konden we al 14 655.44 euro aan Foodstep overmaken, en daar hebben jullie afgelopen jaar nog eens 21 274.95 euro bovenop gedaan! Samen is dat het totaal ongeloofwaardige bedrag van 35 920.39 euro!

We willen graag iedereen bedanken die dit heeft mogelijk gemaakt, in het bijzonder alle gulle schenkers en organisatoren van de prachtige acties en initiatieven. Ook Phara de Aguirre, Bregt Jansegers en Belle Kuijken verdienen bijzondere dank, net als alle vrijwilligers die samen zorgden voor dit succesverhaal.

Nog enkele praktische mededelingen:

 • Het nieuwsbrievenboek ‘Vandaag gaan we iets plezants doen’ was een razend succes, begin dit jaar waren praktisch alle exemplaren uitverkocht. De allerlaatste exemplaren zijn beschikbaar bij De Kleine Johannes in Leuven en Standaard Boekhandel in Middelkerke. De opbrengst is nog steeds volledig ten voordele van Foodstep.
 • Het rekeningnummer van K4L bestaat vanaf vandaag niet meer, storten is dus niet meer mogelijk. Uiteraard kan je wel nog rechtstreeks aan Foodstep schenken, op het rekeningnummer BE46 0682 4544 9736.
 • Bekijk de reportage van Phara de Aguirre en Bregt Jansegers om te zien wat er al met het ingezamelde geld gerealiseerd is!

We sluiten dit project af door te zeggen wat iedereen denkt – nee, weet: Jan zou verdorie content zijn.

Ellen, Hendrik en Rie

Boekvoorstelling nieuwsbrievenboek Jan Simoen

Het was een schitterend feest op 22/12, bedankt iedereen!

DSC_8854           DSC_8842DSC_8795 DSC_8851 DSC_8822

Bekijk hieronder de prachtige reportage die Phara de Aguirre en Bregt Jansegers in oktober draaiden bij Foodstep in Kampala:

Je kan tot eind januari 2014 (of einde voorraad) het nieuwsbrievenboek nog bestellen, online via het bestelformulier of via boek@jansimoen.com. 80 procent van de boekopbrengst gaat rechtstreeks naar Foodstep!

Boekvoorstelling nieuwsbrievenboek Jan Simoen

cover

ZONDAG 22 DECEMBER 2013
om 11u30 (deuren 11u)

OPEK café
Vaartkom 4, 3000 Leuven

Naast de voorstelling van het boek presenteren Phara de Aguirre en Bregt Jansegers de reportage die ze in oktober draaiden bij Foodstep in Kampala. Tussendoor zijn er muzikale intermezzo’s van Silvie Moors en Bregt & Toon Jansegers.

Dit event wordt meteen de feestelijke afsluiter van K4L!

Graag inschrijven vóór 15 december 2013 via het inschrijfformulier of K4L@jansimoen.com.

Hoe koop ik het boek?

Het boek wordt niet in de gewone handel verkocht, maar is exclusief verkrijgbaar op de boekvoorstelling of in voorverkoop via het bestelformulier of boek@jansimoen.com. De meeropbrengst van het boek gaat integraal naar K4L. Wees er snel bij om uw kerstkado’s veilig te stellen, de oplage is beperkt!

Ellen, Hendrik en Rie

_________________________________________________________________________

K4L_CMYK

Op massale vraag enkele kleine updates:

 • Kanker4Life is sinds kort een feitelijke vereniging met een nieuw rekeningnummer: BE22 0016 9905 6747. De opbrengst van jullie acties en bijdrages is nog steeds integraal ten voordele van Foodstep in Oeganda. We zijn heel erg blij te zien dat de stortingen blijven binnenrollen!
 • Uitgeverij Querido brengt een boek uit waarin alle nieuwsbrieven gebundeld worden. Het wordt een prachtige kado-editie in beperkte oplage, en zal gepubliceerd worden rond de kerstperiode 2013. Het boek kreeg de titel “Vandaag gaan we iets plezants doen” en zal 20 euro gaan kosten, de meeropbrengst gaat integraal naar K4L.coverHet boek zal niet in de handel te koop zijn, het is enkel verkrijgbaar via boek@jansimoen.com of op de boekvoorstelling op zondag 22/12/13 om 11u30 in OPEK café in Leuven. Dit event vormt meteen de feestelijke afsluiter van het project Kanker4Life!
 • Meter van K4L Phara De Aguirre vertrekt eind oktober richting Kampala om een opvolgreportage te draaien op de reportage van Chris Michel. Uitgebreid verslag volgt op de website en op de boekvoorstelling; het reisverslag zal ook te lezen zijn in het nieuwsbrievenboek!
 • Lees het artikel over K4L in de feeling van juli 2013, en bekijk de lopende initiatieven en projecten ten voordele van K4L. Je kan ook fan worden op facebook, daar vind je ook alle laatste nieuwtjes over K4L.

Meer info volgt binnenkort. Dringende vragen? Mail naar k4l@jansimoen.com

Ellen, Hendrik en Rie

_________________________________________________________________________

Op deze pagina’s vind je alle informatie over het project dat ik in februari 2012 ben opgestart en dat gesteund wordt door vele tientallen gulle sponsors en donateurs, waaronder kankerpatiënten en vele vrienden en sympathisanten en minstens  5 BV’s! (Nu zijt ge curieus hè!)

Jan

4 reacties op “Nieuws

 1. Ik zag ook die reportage op tv over die kindergevangenis en was erg onder de indruk van dat onrechtvaardig kinderleed en wil uw project graag steunen door een stortng.
  Veel moed en sterkte , geniet van elk mooi moment dat u nog gegeven wordt.

 2. Beste Jan , Met krop in de keel uw stuk in De Morgen van vrijdag 21/12 nu pas gelezen. Ik ben diezelfde vrijdag geopereerd aan een melanoomgezwel in mijn gehemelte. Dat is helemaal verwijderd, samen met het bot dat er onder zit. Ik doe het nu voorlopig met een plaat in mijn mond, om het gat naar mijn neusholte af te dekken. Ik heb voorlopig nog hoop op een toekomst en wacht met een klein hartje de verdere onderzoeken af. Maar zoals alle kankerpatiënten leef ik met de wetenschap dat het ten alle tijde mis kan gaan. We zien wel. Ik heb mij voorgenomen het beste te maken van wat mij nog rest. Want ook ik leef dolgraag.
  Ik wil een financiële bijdrage leveren aan je Kanker4Life-project. Overschrijving regel ik straks. En ik wil je veel sterkte en kracht toewensen bij de laatste fase van je ziekte
  . Duimen zal ik, zoals er ook veel mensen voor mij duimen. Want het mag onze tumoren dan niet doen verdwijnen, het geeft ons de energie om ondanks alles toch verder te gaan. Take care ,
  Peter Warnier

 3. Dag Jan,

  ‘t voelt wel heel raar, Jan, weten dat ik je nu nooit meer zal tegenkomen
  op school…. Geen : dag Nora, hoe is’t?
  meer, nooit meer!
  Anderzijds zal ik je nog wel zien, op een andere manier, ,nog veel te lezen, herlezen!
  dag Jan

 4. Niemand kon naast jou glimlach kijken. Je viel erdoor op tussen zovele mensen.Je was gelijk de zon, die ook mensen een warm gevoel geven.Ik heb je nochtans nooit
  aangesproken maar voelde dat je een bijzonder iemand moest zijn.
  Je zoon zat in de klas bij mijn dochter.
  Rust in alle vrede.
  Rust zacht in alle vrede.

Reacties zijn gesloten.